hewka Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 kot z rudym uchem na parapecie spogląda obojętnie na spękane słoje drzew wgłębiam się w Karin czarne z bielą to juz było. jednak myśli takie same szukam pułapu który jeszcze się nie otworzył przeciez nie jestem filozofem pionki - czas nie rozwiązuje reguł dobra i zła dawno i teraz zasycha łącząc nas obie proch. to nie śmierć nie parzy samotne słonce dotyka zaścianków obojetne skąd jesteś nie ma Jej - wyrosła ze swoich znaków zaczekać nie chciała "Białe. Gra toczy sie dalej. Garde la reine ! " Karin Boye
stanislawa zak Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 samotne słońce dotyka zaścianków obojętne skąd jesteś - piekne pozdrawiam serd,
Nechbet Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Ewciu Kochana ja go nadal nie rozumiem, czytam i czytam i nie wiem ;-(( buziaki słodkie:*
Zielony promyczek Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Bardzo ładny wiersz, podoba mi się, jest taki filozoficzny, skłania do refleksji.
Rekomendowane odpowiedzi