Gwiazdeczka Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Wpatrzona w gwiazdy Z wielkim spokojem Czytam z nich przyszłość Którą Bóg na niebie zapisał Miłość czy szczęście czy bogactwo czy czar Dowiaduję się wszystkiego ...o nieświadomości Jestem prorokiem w noc czarną, bezgwiezdną
Amras_Elensar Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 W dziale Z jest konkurs. Spróbuj tam. Ten wiersz jest pozbawiony zabiegów/treści/czegokolwiek budzącego we mnie emocje. Pozdrawiam AE
Julia Zakochana Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 jak to patrzysz w gwiazdy, a jesteś prorokiem w noc bezgwiezdną...
Gwiazdeczka Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Po pierwsze......TERA, prosze Cie naucz sie najpierw pisac niektóre "trudne" angielskie słówka zanim weźmiesz sie za komentowanie mojego wiersza! Pozdrawiam.
Gwiazdeczka Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Julia, nie zrozumialaś mojego wiersza skoro pytasz o te noc bezgwiezdną. kompletnie nie odczytalaś intencji. Pozdrawiam!
Jimmy_Jordan Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Mi się podoba, a do recezji należy dojrzeć moi państwo. Tera no comments about your opinion. Pozdrawiam Jimmy Jordan
Rekomendowane odpowiedzi