Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

muchy i pająki

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

gdy z urlopu wyrwane
zaspane pająki przeklinają
anomalia ludzkich ingerencji
młode muchy wraz z pierwszym
promieniem wzlatując brzęczą
oszukane wiosną w postaci
centralnego ogrzewania

chyba „anomalie”, anomalia, nie anomalium, bo rozumiem, że powinno być w bierniku, inaczej nie ma spójności składniowej w tym zdaniu
bo ten wiersz jest zdaniem, które jest niby zrozumiałe, ale moim zdaniem jest pozbawione treści, tzn nic z niego nie wynika
jeśli chciałeś coś alegorycznie przekazać, to moim zdaniem przekombinowałeś
koncept nieczytelny
pozdr

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zapewne zero miało papiery, Bo w każdej treści zero być musi. Tyle tytułów! To tylko zero, No i tak ładnie daje się zmusić. Stąd i kariera tylko dla zera, Zero mieć przy tym własnego zdania, Tu się doklei, a tam się wytnie,  Może być stora, może ustawa Pzdr. 
    • @M_arianne ja nie chcę być, nigdy nie chciałem. Ja jestem 
    • ty uśmiechasz się wiosennie a ja cichutko zerkam i staję się coraz smutniejszy bo patrzysz przecież nie na mnie
    • ,,To smutne, że jednostka wartości nabiera tym większej, im liczniejsze stoją za nią zera. '' Benedykt Hertz Zero z innymi cyframi tak się skłóciło o jakiś wynik i nie wiadomo też czego wnet wszystkie cyfry w kącie postawiło chciało być mądrzejsze od wszystkiego W mig ceny podniosło gdzie się dało tocząc grę pychy, cynizmu i pogardy a jakby tego było mu ciągle zbyt mało wszelkie miliony zamieniło na miliardy Wyniki meczów miały być bezbramkowe dzieci miano uczyć liczenia na zerach zero lubiło też bardzo pokazy cyrkowe choć kiepsko się znało na …numerach Poprawiono przeliczanie bitów na bajta termometry wprowadzono zmienione co pokazywały tylko zero Fahrenheita przecież jako zero absolutne oznaczone Zamknięto wszystkie telewizji kanały emitowano tylko jeden kanał: zerowy i jeden serial ,, Zero, wódz wspaniały’’ o innych programach nie było mowy Wprowadzono nowy system liczenia zwłaszcza przez zero także dzielenie jeszcze zero coś tam jeszcze zmienia lecz tak wyglądało to zera rządzenie I tak bezczelnie kwitła ta zera kariera co kazało odtąd nazywać się liderem Aż raz stanęła z innych cyfr tyraliera i poddało się zero, wszak było tylko…zerem  
    • @Liero Dziękuję. Miłego weekendu
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...