Ewa_Kos Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 mój samochód tyś jedyny jesteś lepszy niż dziewczyny ciężko było ciebie kupić jeszcze ciężej cię ocucić byłeś prawie już na złomie kumpla miałeś w autodromie śniłeś mi się każdej nocy reflektory - babskie oczy pojechałem więc do bazy gdzie zdychały stare ''krazy'' wyciągnąłem cię za kółka wszystko widział Jaś Kukułka trzeba wygląd twój poprawić nowe szybki szybko wstawić kierownicę dać ci nową motor z rurą wydechową ryczysz warczysz ale jedziesz to jest teraz ważna sprawa do kolegów mnie zawieziesz fajna z tobą jest zabawa
le_mal Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 kupi jeszcze nowe felgi a do teg dwa lusterka zmieni rurę wydechową będzie jeździć się fajowo
Aleksander_Szumanski Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Opowieści cała fura Możesz jechać,skoro zechcesz Nowe auto,stara rura Ja takiego auta nie chcę.
stanislawa zak Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 to mi przypomnina kawał o "syrence", tej z PeErElu,
le_mal Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 stara rura-wyrzuć ją stary załóż na nos okulary gdy wypatrzysz nową rurę wjedziesz z nią pod samą chmurę
Jacek_Suchowicz Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 w dzisiejszych czasach odwrotna ta moda samochód jest stary ale rura nowa w lesie to zjawisko często występuje: samochód się trzęsie jak rura pracuje
le_mal Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 rura daje pary nawet gdy samochód stary
Rafał Przyłuski Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 masz bardzo fajną twórczośc strasznie mi sie podoba super.
Rekomendowane odpowiedzi