Jimmy_Jordan Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Panie Rewiński to jednak odwrót od pokory? I bardzo dobrze, losu okłamywać nie wypada.... Pozdrowienia Jimmy Jordan
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Jimmy na stos ten życia los na stos ...chyba pójdę do łożka kurde
stanislawa zak Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Stefanie, kurde, nie tylko baby ale i płeć męska dziurę w brzuchu ci żłobi i zważ aby ci czo nieczo ło nie ozdobiŁ który.
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Dear Stacha na lacha nie ma stracha cha cha cha
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Given that I have not stated any theory, I may only deem your claim completely irrelevant. If you are asking about the influence, I answer: there is none. But if we are to look into the extent to which my poetry and loving skills are perfect, the theory is almost as spectacular as my dog's drooling capacity. insincere as always vf Let's go to the dogs. my Baca i a liitle big to big, but Sysyf is ok.He has different normality, wchich is difficult to Baca.But they are normal, I think.
Miłka Maj Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może by Miłka z tonu spuściła miła raz była zawsze jestem miła, no...może z małymi wyjątkami :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może by Miłka z tonu spuściła miła raz była zawsze jestem miła, no...może z małymi wyjątkami :) wiem Miłka jestes naj Miłka
vacker_flickan Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Given that I have not stated any theory, I may only deem your claim completely irrelevant. If you are asking about the influence, I answer: there is none. But if we are to look into the extent to which my poetry and loving skills are perfect, the theory is almost as spectacular as my dog's drooling capacity. insincere as always vf Let's go to the dogs. my Baca i a liitle big to big, but Sysyf is ok.He has different normality, wchich is difficult to Baca.But they are normal, I think. oh dear..... pidgin we become talk?:P
deli s Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A Ty kto? dz/ no to przecież ja!! obserwator-detektyw czasami tylko obserwator a czasami detektyw ze stażem d;/
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 To ja zwiększam szacunek.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Let's go to the dogs. my Baca i a liitle big to big, but Sysyf is ok.He has different normality, wchich is difficult to Baca.But they are normal, I think. oh dear..... pidgin we become talk?:P So let's go back to the Polish?
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale bzdura!
Miłka Maj Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdecydowanie :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Miłka Maj jak przyjdzie maj to zostanę Twoim naj i tak mi dopomóż Poezjo!
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale bzdura! Jimmy, thanks, płeć męska osusza moją piwnicę, normalni.
Roman Bezet Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Ten się nie liczy - MANIPULACJA w porę zdemaskowana w inteligentnym poście na forum! Nie popłaca, nie połaca. [color=blue]DP[/color] ! dyg b
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Uaktywniam służby specjalne. Nocne, dzienne, oraz pomiędzy.
Rekomendowane odpowiedzi