Chuck Norris Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 jak bardzo stara drewniana podloga ciągle ta sama trzeszczy gdzieś we mnie nieumykająca myśl o pani dorocie rozgrzesza wszystkie nieudolności świata miejskie cząstki powietrza z brudu zdechły śnieg z pesymistycznego koloru przeraża kolejne stany umysłu każde mrugnięcie smutnej powieki mojej kiedy widzę ten sam pejzaż więc trzeszcze się kiedy depcze ktoś poniewiera osiągnięte wytrwałości potwierdza bezuściskiem ręki
Roman Bezet Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Czy byłby Pan łaskaw objaśnić znaczenie tego wynalazku:trzeszcze się ? dyg b
stanislawa zak Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 to chyba wiersz konkur-sowy, bardzo głęboko oddaje wrażenie czaka po nocy poślubnej, kiedy to trzeszczały mu kości po pewnym sekseksperymencie, a biedna dorota zatrzeszczała się na amen w podłodze. pozdrawiam z uchem w ścianie wytrzeszczu,
Chuck Norris Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety nie mogę. nie będę łaskawy. Zero litości dla bezmyślności.
Klaudiusz Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 ja mysle ze ten tekst to jednak o dodzie jest: że trzeszczy chuck norris jest twardy ale nie aż tak twardy, żeby o sowjej dorocie napisac ze "trzeszczy" (!!) :)
Roman Bezet Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Klaudiuszu - wysil inteligencję ;) to jest czasownik zwrotny (SIĘ!), to peel o sobie tak peroruje ;D dyg b PS. Dzięki Chuck. Za to poświęcenie (dla ludkości!).
Rekomendowane odpowiedzi