wianeka Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Głowisz się jak skąd Głowisz się dlaczego po co Głowisz się kiedy gdzie A zapominasz tu teraz Chcesz mam znam Nie chcesz nie nie wiem złe Stanie się och, a jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagoda nossis Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 inteligentny choć prosty - mi się podoba;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cassiel Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 o kuna fak... bueeehhhh :PPPP spadłem z krzesła! (właśnie tarza się po ziemi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wianeka Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 bardzo dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nata_Kruk Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 wianeka.. sprytnie poprowadzone słowo... choć... zakończenie, dla mnie jest naj..:) Pozdrawiam.. i dobranoc...:) Cassiel...:O..czyś Ty zemdlal..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cassiel Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 noo już się ocuciłem! dodałem autora do ulubionych! wow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nata_Kruk Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 ...ulżyło mi...:))..chyba..;)....Pozdrawiam..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cassiel Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Nieeee- ja muszę wiedzieć, czy na pewno !? Nato - upewnij mnie w tym, że na pewno ci ulżyło! Please... bo ja nie usnę, a zaraz się kładę! Nie każ mi czytać tego ponownie, co bym znów poleciał na ziemię, aby przespać noc... a może i dzień! Dam nawet rower marki "Wigry 3" tylko proszę, powiedz! say it... dimmak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nata_Kruk Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 ha..:))...juz na pewno.. widzę ,żeś na chodzie..:)).. jeśli nawet raz jeszcze przeczytasz.. nic to.. to króciutki tekścik.....uważaj jednak na ewentualne sińce..;))....Dobrej nocki życzę..:) Ps..to słowo dimmak, na pewno dobrze zapisałes..?...a rower..?..ok..będą trzy..:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cassiel Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 a nie wiem, bo ja się na 'dimmakach' czy jak im tam - no to ja się nie znam, no! ale spać się postaram leżąc, bo chodząc to obawiam się, że zajdę za daleko :P ułaha rower jest tylko jeden omarkowany "Wigry 3", jeszcze ma jakąś naklejkę "Swarzędz" i coś typu naklejka z gumy "Barbie" - lalka nr 54 Tina ! To nie może być jogurt ;) w dobrym humorku :P dobranocka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nata_Kruk Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Ty naprawdę jesteś w wybornym humorku..:O...aż zazdroszczę..:(..;)...papa..sio do wyrka:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi