fr ashka Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 rozgrzebywanie historii z barbarzyńskim zapałem prowadzi do piekła - teoretycznego miejsca na praktycznej ziemi - gdzie korzenie plotą mury chłodne jak zimna wojna po prostej w kosmos
M._Krzywak Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 teoretycznego miejsca na praktycznej ziemi - może lepiej "pod praktyczną ziemią"? - gdzie korzenie plotą mury chłodne jak zimna wojna - a to trafne porównanie krótko, a sprytnie. Podoba się:) Pozdrawiam
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 W odpowiedzi na komentarz - wg mnie zdecydowanie 'na ziemi'... podoba mi się, zakończenie szczególnie... miły wierszyk. pozdrawiam /Arek
Vera_Ikon Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Noo... Mi też się podoba. Inteligentnie, "z pomyślunkiem" :) Ode mnie duży + pozdr serdecznie Weronika
nimue Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 w zadnym wypadku nie pod praktyczna ziemia. a co do wiersza, to juz prtzeciez napisane, po prostej w kosmos. dodaje go szybko do ulubionych :) nic dodac nic ujac pozdrawiam, zuzia
Amras_Elensar Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Bardzo dobrze przeprowadzony wierszyk. Wszytko ładnie wiąże sie ze sobą. Kawał dobrej poetyckiej roboty.
mikołaj chrobochek Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 dobry,zwięzły i pomysłowy.podoba jak najbardziej
fr ashka Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 ojej! :) bardzo mi miło, cieszę się, dziękuję i pozdrawiam fr.ashka ;))
Rekomendowane odpowiedzi