Dora Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 A ja już myślałam że mam iść i napić się piwa na poprawienie sobie humorku;)
Roman Bezet Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. piwo krótko działa, a potem zamula totalnie; Stefan coś o tym wie - on preferuje szlachetne wina, ma zacną piwniczkę i zaprasza ;) dyg b
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Nie zaprzeczam i potwierdzam, w maju weekend poetycki w Lesie Księżnej, Krzywak robi listę delikwentów.
Roman Bezet Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszystkie z konkursu - obowiązkowo!!! (może rozdanie wyników zrobić? :)))
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Zatwierdzam! An Ty bratku będziesz otwierał zacne, polewac bedziemy razem, oraz napiszemy i wydamy tomisko!
Roman Bezet Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś nie słyszę planów odnośnie zatrudnienia autorek? :D Pewnie nie tylko jedno tomisko ma szansę się z tego przedsięwzięcia urodzić! dyg b PS. To ile do Ciebie tam jest? 100 mil? :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Umówiliśmy sie. ze jak Ci oddam Z, to Ty nie bedziesz fikał. To co? Mam Cię znowu do PROZY?
Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszystkie z konkursu - obowiązkowo!!! (może rozdanie wyników zrobić? :))) Mysle,że znowu masz rację.
Rekomendowane odpowiedzi