Bonaventura Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Boję się ich W zielonym łóżku tańczą frywolnie i przerażająco Na białej poduszce Są we mnie zbyt głęboko by je wyrzucić Zbyt płytko by na zawsze pochować Zabijam je rano Szybko biegnąc do szafy i myśląc co ubrać Nieskutecznie Bo w nocy budzą się Zaczynając na nowo.
Cassiel Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Witam! Jest za bardzo wyliczenie i za bardzo bez pomysłu :P Pozdrawiam!
Tali Maciej Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 ach te koszmary, nie tylko w snach, czasem nawet na papierze ja na nie pozdrawiam
Julia Valentine Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 jakieś to takie, wg mnie, nieciekawe; moim zdniem wersyfikacja kuleje, pomysł także; całość jak dla mnie słaba; pozdrawiam serdecznie
Bonaventura Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 w zasadzie macie racje. powinien isc do ostygniecia i przemyslenia....troche sie z nim pospieszylam. dzieki jednak za komentarze:)
Espena_Sway Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 treść dla mnie nie jest taka zła, kilka sentencji mi się podoba, jednak forma do dopracowania. odchudzić z nadmiaru określeń pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Yasioo Zimiński Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 ostatnio czytałem twój lepszy o wiele. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi