wierszechestera Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 zapraszam na moja stronke z wierszami http://www.wierszechestera.republika.pl/ pozdrawiam
Mirosław_Serocki Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :obożejakiwielkicry:
Piotr Sanocki Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Strona bardzo ładna. Wierszy nie będę komentował, mogę jedynie zwrócić Ci uwagę na rymy, tzw. częstochowskie. Postaraj się nad nimi popracować. A strona jest super! Pozdrawiam
Chuck Norris Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to się nazywa dyplomacja
Espena_Sway Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm, what can I say, oh mother ! pozwoliłam sobie obadać wierszyki. cóż jeszcze duuużo nauki przed Tobą. i te częstochowy, dlaczego nie zmienisz ich na zakopane ;) a ten tekst, to w ogóle polecam każdemu do przeczytania http://www.wierszechestera.republika.pl/randka.html życzę wytwałości i sukcesów pozdrawiam Espena Sway :)
Bartosz_Cybula Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jesteś bezbłędny :)
Bartosz_Cybula Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przestań już wklejac wszędzie to samo ok? za reklamę trzeba płacić, nic za darmo nie ma a poza tym twoje powyższetreści łamią regulamin poezji.org
51fu Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Super strona! Ekstra wiersze! Szczególnie ujął mnie poem o tytule 'Szczochy', a zwłaszcza jeden fragment:Ściano - gdzieś na klatce - jednak tyś najlepszą jest Już nie będziesz pachnieć nie, będziesz śmierdzieć fest Z pobłażaniem, 51fu
fr ashka Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 to nie bedzie udawanie razi mnie twoje pisanie wiersze jakich wiele było czytać takie to niemiło ekhym, fr.ashka ;)
Rekomendowane odpowiedzi