Anna_Maria_Niespełniona Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wierszem do mnie płyniesz w pustostanach doznań krętą uliczką małomiasteczkowych tajemnic papierowe zmysły pokryte poranną mgłą wycinasz w myślach potem całujesz wysyłasz tu u nas nawet wspomnienia pogrzebaliśmy dziś rano po świecku bez księdza na starym rynku ostatnie zakochane latarnie gasisz im płonące serca
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Sam nie wiem. Przekwaśne wersy "wierszem do mnie płyniesz" / "papierowe zmysły (...) wycinasz w myślach" "zakochane latarni (>>a ty Wydaje mi się też, że za dużo tutaj metafor. Za to: "małomiasteczkowe tajemnice" - po prostu super! s.m.
Anna_Maria_Niespełniona Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no coż może i za dużo ale taki mam styl pisania....dzieki za komentarz :) i pozdr. serdecznie. Aff
azk Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2018 No nie! Wiersz o Wenecji w 2004 r? Przecież wiadomo, ż ena ten temat można będzie dopiero pisać dopiero w 2017 i 2018. Oj, skrzypi mi, skrzypi. Ale nie w tym wierszu
Rekomendowane odpowiedzi