Nechbet Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 kolacja ze śniadaniem to nie był głupi pomysł na stole w kuchni talerz z wczorajszą zupą i wyschnięty kawałek chleba coś we mnie drgnęło mimowolne skojarzenia stół – ołtarz chleb – ciało nieważne nie stawiałam oporów później szkoda mi tylko było tego talerza / dostałam go w prezencie od babci/ ale przynajmniej kot miał co zlizywać z podłogi i pomyśleć że pozwoliłam żebyś podglądał mnie przez dziurkę od klucza stałam naga przed wielkim lustrem dotykałam się patrząc sobie w oczy tak naprawdę to podobno kobieta najpiękniejsza jest gdy się budzi nieład i śpiochy w kącikach / na tobie też to zawsze robi wrażenie/ a na śniadanie nie ma nic
stanislawa zak Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 te spiochy, na pewno niemowlęce he he pozdrawiam życząc: nie patrz sobie w oczy lustrzanym od-biciem, za treść +
Tomasz_Biela Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 no to ja z uwagami :P no poważnie - tereaz ... kolacja ze śniadaniem to nie był głupi pomysłna stole w kuchni talerz z wczorajszą zupą i wyschnięty kawałek chleba ? coś we mnie drgnęło więcej byłoby do interpretacji ? mimowolne skojarzenia stół – ołtarz chleb – ciało nieważne nie stawiałam oporówpóźniej szkoda mi tylko było tego talerza ? ale przynajmniej kot miał co zlizywać z podłogi i pomyśleć że pozwoliłam żebyś podglądał mnie przez dziurkę od klucza stałam naga przed wielkim lustrem dotykałam się patrząc sobie w oczytak naprawdę to podobno kobieta prawdziwie jest najpiękniejsza gdy się budzi nieład i śpiochy w kącikach ? a na śniadanie nie ma nic chociaż jest w miarę w wierszu ja osobiście widzę to co widzę czyli wiele niedopracowań ale może się to komuś podobać mi się nie podobają tłuste sprawy poza nimi jest ok z nimi mniej ale też ok w miare bywaj
M._Krzywak Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 widzę, że wiersz został poddany operacją, ale ja pozostane przy oryginale :) plusy za pomysł, skojarzenia z odniesieniami do NT, i w miarę sprawnie skonstruowaną całośc. A takie peelki to ja... ten... tego... Plus. Pozdrawiam.
Nechbet Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Stasiu:) nie niemowlece a moje, ale w sumie 22 lata to chyba sie jeszcze miesci w okresie niemowlecym co?:) hehe dziekuje Tomaszu , pomysle aczkolwiek wiekszosc Twoich zmian zburzy plynnosc textu:) pomysle:) Panie Krzywak:) a takie peelki to Pan niby co? bo nie zasne:) pozdrawiam i dziekuje za odwiedziny:)
Cassiel Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 w kontaminacji powyższych słów degustacji stwierdzam enteracji za dużo i spacji nie natłoku i spójników amoku - jestem w szoku! grom prozy bez większej gnozy się korzy na końcu nie ma nic - ani rymu :S pozdraff :P
Nata_Kruk Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Uwagi Tomka są cenne, tak sądzę..:).. ale wiersz i tak mi sie spodobał... sam pomysł.. no i..ta końcówka...:).. pozdrawiam.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Nie dodaję do ulubionych. Zapisuję na dysku twardym! Dawno nie czytałem czegoś takiego... nawet niewystarczające zakończenie nie zmieniło mojej oceny. pozdrawiam /Arek
Nechbet Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 dziękuję pieknie :-) milo i to nawet bardzo:) pozdrawiam cieplutko:*
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zajrzałem :) cieszę się. Relacja autor - czytelnik to swego rodzaju wymiana. Oboje dając coś komuś, sami otrzymujemy.
Eugen De Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Prozaiczność budzenia się we dwoje i kłótnia przy śnaidaniu. Za bardzo opisowe, ja bym skrócił, po prostu : przez stół do łózka, chleb - ciało, dodać wina i.... Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi