Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Gitara...................24.09.2003 Kiedy mej tęsknoty nici srebrnoszare W pajęczynę niepewności zapłątałeś Oddałam Ci w żalu starą Twą gitarę Byś na niej zagrał tak jak na mnie grałeś Struny brzęczącej jedno małe drgnienie Na mojej skórze piętno odciska Niech ona bedzie Twoim olśnieniem Niech ona płomieniem Twego ogniska Niech ona kształtem pęcznieje w Twych dloniach Na stole Twych pieszczot pierwszą potrawą Jażmem wybitym żądzą na Twych skroniach Niech ona Twym życiem, snem Twym i jawą [sub]Tekst był edytowany przez Dorma dnia 25-11-2003 21:04.[/sub]
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tak .......3 wers enigmatyczny.. ale reszta świetna Dormo! pięknie napisane :) Serdecznie pozdrawiam Natalia
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Fatalne to jest. Twych na twych po twych i w twych. Adam
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Szyderstwa tez mile widziane:). 3 wers juz poprawiony:)
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ale Ci dołożyli - a ja gram na gitarze i rozumiem - jestem za - :):):): z pozdr. W_A_R
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ale Ci dołożyli - a ja gram na gitarze i rozumiem - jestem za - :):):): z pozdr. W_A_R
Rekomendowane odpowiedzi