..szeptem_pisana.. Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 MiLczące Gołębie.. trzepotem skrzydeł oznajmiły obecność swoją a ja wtulona ufnie w chłodną szybę okna cichuteńko wyszeptałam magiczne zaklęcie ..takim szeptem.. by tylko one usłyszały i tylko sznur myśli smutkiem otulony na niebie pełnym gwiazd rozciągnięty był świadkiem gasnącej iskierki utkanej puchem księżycowej poświaty
Strange World Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 hm... wydaja mi sie zupełnie niepotrzebne entery....ale ogolnie...nawet, nawet...
M._Krzywak Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 mnie się wydaje, że całośc jest niepotrzebna...
..szeptem_pisana.. Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 chyba nie tyle święte..ile dość ostre i uszczypliwe :) no cóż.. pozdrawiam :)
Oscar Dziki Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 a w co tak ufasz wtulona? i w ogóle po cholere mi wiedzieć rzeczy, o ktorych wiersz traktuje??
Espena_Sway Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 matko, znowu :/ niepotrzebnie tu te wersy przyleciały
Miłka Maj Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Witaj, wiem, że to debiut i tylko dlatego będę trochę milsza: idź do warsztatu-ale z innym tekstem :), pozdrawiam/V.
Rekomendowane odpowiedzi