Gość Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 dajesz mi, Panie, ślady ust Jego całujące brzegi moich filiżanek na wargach naszych słony smak po wysiłku trudnego oswajania dajesz mi, Panie, spokojne i wierzące Jego oczy, w kolorze mojego spojrzenia źrenice co się rozszerzają przy świetle bliskości dajesz nam, Panie, kryjówki ramion co wyciskają łzy wzruszenia ze to kraniec wszechświata
konsul Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 jestem na tak.osobiscie jednak nie lubie zadnego rodzaju interpunkcji. pozdrawiam cieplo
Strange World Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 ładne... i niebanalne w tej prostocie
Tali Maciej Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 z deistycznego punktu widzenia, tekst jest mi obojętny, przeczytałem zapomniałem czekam na następne może wtedy coś napiszę narazie tylko pozdrowię
M._Krzywak Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 no takie to słodkie, te łzy wzruszenie - ohydne. Dwa wersy : na wargach naszych słony smak po wysiłku trudnego oswajania bardzo udane. Ale czy dziękowanie za takie rzeczy siłą wyższym ma sens ? To mnie drażni, ale niech będzie. Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Dziękuję bardzo za komentarze i c e n n e uwagi. Pozdrawiam cieplutko IR
Rekomendowane odpowiedzi