marynika gragar Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 I nie liczy się nic oprócz Ciebie jesteś słońcem na mym szarym niebie jesteś prawdą jedyną jaką znam jesteś wszystkim co mam.>>>
Espena_Sway Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 potrzebuję cię jak róża potrzebuje wody jak każdy człowiek w upał ochłody jak małe dziecko czułości jak pies smacznej kości poprostu potrzebuję ciebie i twojej miłości itp. itd, takie rzeczy pisze się na poczekaniu chyba rzczywiście na Walę-Tynki pasuje choć zależy kto w czym gustuje u ciebie rzadnych postępów nie widzę wciąż tylko częstochowa żyje pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Regina Misztela Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 ;( fatalnie, jakby mi ktoś coś takiego wysłał to bym zerwała;P /Regina
Strange World Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Nie mówie, że ja jestem jakąś super poetka (bo wiem, ze nie:D)...ale hm...nie podoba mi sie ten wiersz wogole.... strasznie oklepany sztuką jest napisac o miłości w sposob ciekawy.... tobie to niestety nie wyszło pozdrawiam serdecznie
Julia Zakochana Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 tragedia dokładnie, takie cos pisze sie na poczekaniu.. ja sobie takie rymowanki pisze z kumpelami na historii - takie listy szkolne :) (jak sie nam nudzi obgadujemy w nich nauczycieli) eh to bynajmniej nie są wiersze
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Marynika - wierszyk dobry do pamiętnika!
Rekomendowane odpowiedzi