Łukasz W Opublikowano 31 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Nie żal mi podartych wschodów słońca, o których nie miałaś pojęcia. Rozsypane pióra są jedynym śladem wszechczasu bez wspólnych świec. Dziś deptane przez zwykłych ludzi powszednieją. Zostawiłem za sobą szczyty wieżowców, śpiew rozkołysanych fal. Stoję na deszczu i czuję w ustach krew, moją krew. Hemingway zmienił się w człowieka, nie jest już tylko smakiem. Wiem, że jutro odejdziesz. Moi bracia zaprowadzą cię tam, skąd przybyłem. Nie pozostaje mi nic, jak wziąć kąpiel w słonym morzu, o którym tyle słyszałem. Zaczekam.
Strange World Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 hm.... mysle, myslę.... jeszcze pomyślę... teraz nie wiem
Księżycowa Łza Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Jakieś niezrozumiałe, rozgoryczone... Ale ogólnie nie jest źle. Dziwnie się czuję krytykując, bo sama nie jestem dobra, ale lubię mówić co myślę... Zrobiło mi się szaro, zimno i deszczowo. Jak za oknem.
Rekomendowane odpowiedzi