ewan_mcteagle Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Jeśli księżyc znaczył dla ciebie cokolwiek uśmiechnij te usta skoro noc odmawia. Zresztą słońce nie powiedziałoby nam że w styczniu mogliśmy jeszcze wymieniać marki po starym kursie. Mam ich mnóstwo w szufladzie obok achromatycznej wizji nas i starego Citizena po dziadku. Lecz jeśli to suche powietrze wrosło we mnie tak mocno, że nie możemy bez niego żyć. Bo jest z nami. Jest nami. I twierdzi (doprowadzając frazę do obłędu) jakoby twoja sukienka straciła purpurę. to wciąż mogę poczuć twoje szczęście, posmakować uśmiechu i zupełnie otwarcie czuć zażenowanie na widok schodów.
Księżycowa Łza Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Podoba mi się. Bardzo :)
Espena_Sway Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 wiersz napisany prosto, ale z przesłaniem. podoba mi się zarówno treść jak i forma. zakończenie bardzo pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 i to jest wiersz. bardzo. pozdro
Zielony promyczek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Ładny wiersz, a zakończenie najładniejsze!
ewan_mcteagle Opublikowano 31 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 bardzo dziekuje:) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi