majkaa_m... Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 mojemu ojcu wydawało się łatwo, na prawo i lewo z tendencją na prawo pieniędzy z tego nie miał miał jaskrę i lat około sześćdziesięciu trzech gdy dawał mi żyć czasem jestem mu za to niewdzięczna
Anna_M. Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 co tu dużo pisać - albo się taki styl czuje albo nie ja czuję pozdrawiam
Yasioo Zimiński Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 podoba mi się druga strofa - wprowadzająca na mój gust gorsza znacznie, można by coś tam zmienić. pierwsze słowo "mojemu" jest chyba zbędne, bo generalnie wiadomo jakiemu. no i w trzecim wersie powtarza się "na prawo" możeby coś z tym...? (chociaż zdaje sobie sprawe, że to celowe). pozdrawiam z prośbą o częstsze wizyty na ogru:) yasioo
Oscar Dziki Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Majko Ty moja najmilsza. Szalenie się cieszę, że widziałem ten wiersz we wcześniejszych etapach:) Zakończyłaś dobrze. Jednak tylko dobrze:). Sama wiesz w jakiej jesteś formie, więc nie będę jej komentował. Chcę tylko powiedzieć, że powoli zbliżasz się do właściwej:). Sam mam ostatnio atrofię weny i pisze rzeczy na siłę (widać jakie cuda z tego wychodzą) i w złym kierunku to u mnie zmierza. U Ciebie jest inaczej. Przypominasz mi sportowca rekonwalescenta, który wraca do treningów po kontuzji. Pracuj pracuj i jeszcze raz pracuj a wrócisz do świetnej formy - widać postępy. Innymi słowy, nasz przypadki się różnią, bo ja potrzebuje,żeby mnie coś w dupę kopnęło, jakieś spektakularne wydarzenie, które przekona mnie do myślenia, a Ty potrzebujesz tylko pisać, pisać i jeszcze raz pisać:) Pamiętaj, że jest grono ludzi, którym sprawiasz wielką rozkosz swoim pisaniem:) i że dla nich może warto (dla mnie w szczególności:D)
Oscar Dziki Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 a ja Oscar. milo poznac.
Rekomendowane odpowiedzi