Patryk_Nikodem Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 kątowo tworzy kolejne kopie bez ostrości spojrzenia. gdy odkłada mnie w pamięci czuję się ważny. jakbym wychodził z siebie. na bocznym torze układam się w kierunku normalności. zmieniam się gdzieś poza. inwalidzi wojenni bez nóg cierpią w imię miłości. usychają w domach. wiosną to z kwiatów złożę krwawą ofiarę. dla niej nie latam już wokół słońca.
justyna nawrocka Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 ciekawa gra obrazami,
Oscar Dziki Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 kątowo tworzy kolejne kopie ?
Patryk_Nikodem Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tj. patrzy na mnie z ukrycia, kątem oka :p ps. postanowiłem nieco zmienić. mam nadzieję, że jest lepiej.
Espena_Sway Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Patryku, bardzo dobry wiersz. podoba mi się gra obrazami, treść i forma na + pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Oscar Dziki Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tj. patrzy na mnie z ukrycia, kątem oka :p ps. postanowiłem nieco zmienić. mam nadzieję, że jest lepiej. jak dla mnie, to naciagane. ale moze mi sie wydaje
Rekomendowane odpowiedzi