Aleksander_Szumanski Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Już za wami się stęsknilem Moje miłe Choć mi serce podpowiada Że sam wszystkie Porzuciłem Ale to nieprawda Tak jak w starym tym Kawale Kto się wcale O nic stara To go Dziewczę nie chce Wcale Więc od dzisiaj swe starania Już ponawiam Ja nie jestem proszę Pań przezacnych jakiś Hrabia Ani taki co się prześpi Byle w kółko I rozrabia I do mężów pisze listy Z pogróżkami Ze ma żone ma się wiedzieć Jak dynamit Bo ja jestem taki cichy Przytuleniec Jak nie wierzy jakaś panna To za chwilę może wiedzieć.
czarna Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Miło że tęsknisz, że wracasz, że wierszem piszesz. Że jak kot szarą myszę próbujesz złapać każdą z nas na haczyk słodkich słów, że wybaczasz mężów i kochanków. Nie wspominasz o wianku tylko chcesz się przytulić. Umiesz rozczulić kobietę Aleksandrze. ;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 z mężem co ty pieprzysz nie wiasto lepiej upiecz cisto albo nalewkę warmińską czy może mazurską
Miłka Maj Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Orgiastyczny pieszczoch nasz chce wyciągnąć wszystkie w las; najpierw wierszem pięknie mami, potem pożreć chce oczami a jak przyjdzie co do czego wycofuje się kolega:) Takiż Stefcio-Burczymucha? Rewińskiego mamy zucha! No a z Olkiem tak już bywa, że się chłopaczyna zmywa...
Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 jakbyś wzięła sobie męża ja bym z tobą a on gnałby w polu węża
stanislawa zak Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Aleksandrze tuli panie -bez kozery jasna rzecz, nie przy mężach, przy chłopakach lecz na osobności grzesz.
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Stasia daje głos rozsądku weź się za mnie niewiniątko na początku gdzieś w zakątku
Rekomendowane odpowiedzi