Lady_Supay Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 rozbierzesz mnie do rosołuzapiejesz smakuję wybornie jak pasztetzajęczy dasz mi bananadostanę małpiego rozumu
Miłka Maj Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Każden zwierz nawet lew gdyś w rosole ktoś cię zje :)
Tali Maciej Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 a jak smakuje kibić twa tra la la tra la la a jak bioderka i nużki czy jak miękie gruszki a dekold i szyja o sole mijo
Miłka Maj Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 ten wskoczył ze śpiewem od rana; wcale nie jestem taka kochana!
Tali Maciej Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 lecz mój słodki głos rozmiękczy każdy włos i w tany poruszy od bioder po uszy
Miłka Maj Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 mówisz - masz; już tańczę - patrz!
Tali Maciej Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 nic nie widzę bo się wstydzę nagiego ciała krzyczę ała bom ja jeszcze nieskażony i daleko mi do żony sarkastycznie odpowiadam bo śniadanie właśnie zjadam
Miłka Maj Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 smaku narobi a potem w nogi!
Tali Maciej Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lecz puźniej powraca jak panna nie ma już kaca
Miłka Maj Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 kaca się ma całe wieki moralnego, gdyś człowiekiem
Tali Maciej Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 oj to słuszne spostrzeżenie musze iść po rozgrzeszenie
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 chciałbym pospołu ogórka do rosołu bo banan jest cieńki i szybko miękki
Roman Bezet Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ubieranie do snu a gdy staniesz przede mną naga otulę cię skrzydłami gdy cicho zadrżysz pozapinam wszystkie guziczki na twojej skórze i tak ubraną nasycę oddechem żebyśmy dotrwali do świtu ;) (dyg, dyg!!!) b
stanislawa zak Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 W skrzydła zapięta,w piórka przybrana, rankiem się spostrzegła,ze noc nieudana.
Miłka Maj Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 noc nieudana bo nierozebrana :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ubieranie do snu a gdy staniesz przede mną naga otulę cię skrzydłami gdy cicho zadrżysz pozapinam wszystkie guziczki na twojej skórze i tak ubraną nasycę oddechem żebyśmy dotrwali do świtu ;) (dyg, dyg!!!) b o Lady nie ufaj Bezetom zamiast rozpinać zapletą poubierają i zostawią z podnietą całkowicie nie tą odzietą
Roman Bezet Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, Ewo, ufaj takim wierszokletom, którzy od podniecania zaczynają, popiwszy Adacha padają przed kobietą na kolana, płacząc sierocym zwyczajem. Na rewijki - jest zawsze pora. Potem sił nie ma - dla Amora. :P
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Ja amorowo jestem klasyk Limerykowo jestem łasuch, Wierszowo żem rewijskowaty, Na codzień zaś henrietowaty, Przy Ewie never bezeciaty. Ot co.
Rekomendowane odpowiedzi