tchios Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Topnieje już dzień noc pieści ulice które jak ja nie mogą zasnąć zmęczony księżyc leży na niebie gdzieś za lasem goni jeszcze myśli jeszcze mrok pozjada światła domów jeszcze żniwiarz na niebie ukołysze gwiazdy jeszcze ja skończę marzyć
Dariusz Sokołowski Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Emanuuje od niego ewidentny brak sił witalnych. Albo nic nie emanuuje. Nie widzę tematu. Przez ogólne zaspanie; napisany jakby nie tym końcem ołówka. Nie ma tu nic do wy-marzenia. Raczej do wyśnienia. Denerwujące kołysanie gwiazd. Bardzo słabo. Czasem lepiej położyć się wcześniej.
tchios Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 juz siadam do nastepnego dziekie za opinie
Tali Maciej Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 powiem tak ,na pierwszy rzut oka wiersz pozostawia tą pewnie zamierzoną baśniowość ale jak się czyta drugi raz to już zaczyna zgrzytać, choćby przez wielokrotne powtórzenie "jeszcze" i "jeszcze" i "jeszcze" pod końcem to się już mdłe staje ale wiersz jeszcze do uratowania, troszkę poobcinać co nieco dopieścić i może być bardzo fajny nisko się kłaniam i pozdrawiam
Julia Valentine Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 za dużo "jeszcze" (i wogóle, to dlaczego akurat to słowo?) trochę nie gra fakt, że księżyc leży zmęczony, ale goni myśli zarazem - jakoś mi się to gryzie; całość nie najgorsza, ale wrato popracowac, doszlifować; pozdrawiam serdecznie
złota lenka Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 moją opinię już niejako znasz (nie lubię mówić "a nie mówiłam") ale cieszę się,że tu jesteś i szukasz czegoś więcej... będę do ciebie zaglądać pozdrawiam lenka
Rekomendowane odpowiedzi