Archie_J Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 żałuję że nie ma już ludzi nadzwyczajnych każdy niemowlak jest tylko kolejnym numerem w statystykach kolejną indywidualnością o różnych liniach papilarnych
Ewa Rajska Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 niektórzy się jednak wyróżniają, tyle, że zauważą to nasze wnuki a wiersz? nie lezy mi kompletnie pozdrawiam ciepło ER
Ona_Kot Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 jeśli jest indywidualnością to i tak nie jest źle - słaby tekst, bardzo słaby przykro mi, pozdrawiam
Stanisław Kamykowski Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 brzmi jak podczas rozmowy z kolegą, nie widzę tu poezji
Dariusz Sokołowski Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Nędza. Niewytłumaczalna.
Kawa Porankiem Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 oh a wiec ty sie uwarzasz za osobe kompetentna aby przebudowywac CALKOWICIE MOJE WIERSZE?? -gorzki smiech.przykro mi.pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi