Julia Zakochana Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 przechadzamy się z Turnauem w uszach krajobraz zwija leniwie asfalt w rulon zamyka słońce w latarniach przewlekam stopami po rozgrzanym sierpniowym dywanie dłoń szuka miejsca w dłoni wiatr chowając się w skrzydłach jaskółek zawadza piórem o wodę w rzece zwiastuje burzę błysk rozcina niebo na pół: na mnie i na ciebie
Sceptic Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Oto jest najlepszy wiersz Julii Z., który mimo treściowego banału broni się znakomicie. Brawo. Proszę o więcej takich.
Julia Zakochana Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 dziękuję za komentarz :) no i co, że treść banalna to wspomnionko z wakacji się pchało na papier :) A niech ma!
Sceptic Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 W takiej formie i takim jezykiem to ja przełknę nawet najbanalniejszy banał. Chociaż to wbrew mojej wizji poezji :P
Etiuda G-Dur Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 plus za sierpień, przydało się trochę ciepła dzisiaj :) podoba mi się szczególnie strofa z jaskółkami. może i banalne, ale miło się czyta. pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 No tak, Julia tylko udowadnia, że jednak poezje mozna pisac na taki temat :) Subtelnie, cicho, kobieco... Szacunek ! i pozdrowienia.
Luthien_Alcarin Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 rzeczywiście: taka tematyka jest ślizga i niebezpieczna, ale tu łądnie ,delikatnie choc bardzo smutno poprowadzona . Oczywiście wrazenia jak najbardziej pozytywne Pozdrawiam Agata
Sanestis_Hombre Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 zgadzam się z wszystkimi - dobry wiersz na banalny temat pozdr!
Julia Zakochana Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 dobry wiersz na banalny temat.. ale to chyba dobrze... (?) :) dziękuję wszystkim za odwiedzinki :)
Oscar Dziki Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 jakos tego nie widze. Za malo oparte w rzeczywistosci to "na mnie i na ciebie". w ogole metafory nie tak dobre jak bym sobie zycz poza tym fajnie. balem się, ze po ostatnim swietnym, teraz nastąpi znacznie gorsza zapasc:)
Espena_Sway Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Julio, ten wiersz powinien być do wyświetlenia dla początkujących, którzy chcą pisać o miłości i nie wiedzą jak :D po takich komentach nie wiem co napisać, poprostu śliczny obrazek pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Julia Zakochana Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 dziękluję wszystkim :)
Olaf z Manhattanu Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Naprawdę fajny wiersz, jak dla mnie to świetnie dobrane słowa i te metafory, czy jak to tam.
Rekomendowane odpowiedzi