majkaa_m... Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Za oknem białe drzewa uczesane zagrabione kłosy stosy dygoczących igieł opadają, z sił Wczoraj pachniały zapach wpisany w horyzont opisany na skrawkach zamęt gdy kruszeje
Zielony promyczek Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Bardzo mi się podoba, ładny, plastyczny obrazek. Tylko brakuje mi tu jakiegoś zakończenia.
majkaa_m... Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 niestety i z przykrością musze się zgodzic z przedmówczynią ostatnio mam problemy z zakończeniami :) każdy może zrozumieć jak chce :)
Oscar Dziki Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 szyba dzieli swiat kołderkowych ciepłot i rozkoszy od drzew przemarznietych na szron liści przetartych na srebrne igliwie kiedy kora dzieli rdzeń od przemrożenia kiedy wszystko na tym świecie wymaga jakiejś izolacji ty właśnie powstrzymujesz mnie przed pożarciem siebie chronisz od implozji takie zakonczenie?? moze zacznij pisac od konca? wiersze bez początku wyglądają lepiej niż wiersze bez końca:)
Waldemar Talar Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Choc naprawde też jest zimno wiersz jest ciepły -plusuje go. pozdrawiam Waldemar
M._Krzywak Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Patrzę za okno - sklep, szkoła i nic więcej, ech. Ładny obrazek, i miły. A to juz wystarcza :) Pozdrawiam.
Yasioo Zimiński Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 ja jako miłośnik pani twórczości nie mógłbym powiedzieć nic innego jak to, że obrazek ładny. szczerze powiedziawszy pani wiersze są dla mnie jakimś wyznacznikiem, przykładem. przeważnie krótkie a swietnie oddające temat. pozdrawiam. yasioo
jasiu zły Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Są tu słowa, które jakoś tak mocna brzmią - fajne to jest, ale nie wiem, czy miało być tak nieregularnie, czy nie wyszło jakoś rytmicznie. Coś mi tam nie gra, może przestaw. W ogóle fajny zabieg, bo jakoś daje to taki fajnie-dziwny ton wiersza, jakby gniew, rozczarowanie, nie wiem. Mam wrażenie tylko, że coś tu jest nie tak, coś nie gra, ale da się naprawić i myśle, że będzie cacy. PS Przecinek w czwartym wersie jest po coś, czy tak się trafił przypadkiem? Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi