Anastazja.P Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 nawet gdyby chcieć roztopić lód co sztywną trzyma temperaturę to czyim ukontentowaniem? rozumiejącego że dla ciepła trzeba bliżej czy tego co pretensję ma symetryczną za niszczenie trwałości twarz podcierana chusteczką zniekształca klimat nie zabraknie nam jesieni i mokrych liści opadających bez zastanowienia
Roman Bezet Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Cieszę się, że... wracasz do liryki ;) Bardzo podoba mi się pierwszy wers. A dwa ostatnie: bajka. Mała literufka (pretensjĘ ?). Nachodzą mnie myśli, czy by: 'sztywno' ? 'pocierana'? Trochę za mocno widać "co" - 'to". Może mały demakijaż? ;D cmok pzdr. b
Anastazja.P Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, że się cieszysz Bezeciątko, acz w obawie jestem wielkiej (moze byłam) czy liryka moja jest liryką :) literówkę poprawiam - dziękuję z tym "mocno" to nie wiem czy liftingować - może ci z "gorących części" łatwiej mnie pojmą, bo czy się da? ;)) Buziam. Anape
Catalina Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 "twarz podcierana chusteczką" - podcieranie, moim zdaniem, niepotrzebnie zniesmacza. W przeciwieństwie do bezeta - "sztywność" jakoś mi "leży" ;-) Liście opadające bez zastanowienia - aż się rozmarzyłam. Bardzo smakowity kawałek poezji, pozdrowienia, Cat
Bartosz_Cybula Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 rytm się łamie w trzecim wersie
Roman Bezet Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja wiedziałem, że tak będzie... b ;|
Rekomendowane odpowiedzi