Tali Maciej Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pale od niedawna i powiem że jest mi z tym jak narazie dobrze, a co do sportu to ten sezon jest ostatnim więc się nie przejmuję
Miłka Maj Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 tu i ówdzie bądź gdzieniegdzie niezbyt późno i niezbyt wcześnie jeszcze gdy ścieżki jasne zatrzymuję wzrok na styku dnia i nocy balansując krawędzią łóżka pościel jest mrożąco pusta szukam czegoś miękkiego dla wielkich i małych momentów ale też dla kudłatych prosto spod poduszki wszystkie ścieżki prowadzą na papierosa z którego bogowie patrzą na nas z zazdością ciskają gromy tu i ówdzie bądź gdzieniegdzie ... w popielniczce zrobili nas na szaro
jasiu zły Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Taa.....ten wątek pokazuje poziom kreatywności niektórych osób, a zwłaszcza jego autora. Więcej wersów się nie dało pożyczyć, Macieju? Szkoda, że dopiero teraz odwiedziłem. tu i ówdzie bądź gdzieniegdzie niezbyt późno i niezbyt wcześnie jeszcze gdy ścieżki jasne zatrzymuję wzrok na styku dnia i nocy balansując krawędzią łóżka pościel jest mrożąco pusta szukam czegoś miękkiego dla wielkich i małych momentów ale też dla kudłatych prosto spod poduszki wszystkie ścieżki prowadzą na papierosa z którego bogowie patrzą na nas z zazdością ciskają gromy tu i ówdzie bądź gdzieniegdzie ... w popielniczce zrobili nas na szaro damy im po głowie gitarą
Tali Maciej Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 jasiu co ma jaś na myśli mówiąc że autor nie ma kreatywności? to że powtórzyłem wątek Pana Feia, miał być zabawą dla formułowiczów a to że się nie podoba, więc się milczy na nie psuje zabawę bardzo ci dziękuję wiersza zastał już przedwcześnie zepsuty, więc nie będę go umieszczał na forum dziękuję w imieniu wszystkich którzy umieścili w wątku głos za co zresztą serdecznie dziękuję nisko się kłaniam i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi