Ewa_Wilkowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jestem sobie autokratką samowładną ludzka kratką na bezbrzegu ludzkich ciał może Pan by też tak chciał? autonomia jest mym celem samym sobie przeznaczeniem krótkie perpetuum mobile niech wyznacza nowe chwile samorządność, samodzielność to nic innego jak...konieczność!
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 uśmiechnęłam się przy tym wierszu :) może coś gdzieś lekko zgrzytnie, ale raczej nie przeszkadza za bardzo, jak dla mnie całkiem sympatyczny wierszyk :) Serdecznie pozdrawiam Natalia
Joanna_Felicja Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Cóz,bycie autokratą nie kojarzy się pozytywnie, bo i utożsamiane jest przecież między innymi z totalitaryzmem. Do tego jeszcze to utożsamianie jej a autonomią, które jest wg mnie nietrafne.pozdrawiam.
Ewa_Wilkowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Joanno_Felicjo to zabawa słowem, która ma związek z jakimiś przeżyciami, nie zamierzałam celowo nadawać mu pejoratywnego wydźwięku.Dzięki za uwagi, dla mnie cenne :) Natalio dzięki za dobre słowo :)
Joanna_Felicja Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja to rozumiem,sama lubię taką zabawą,ale i tak moim skromnym zdaniem brakuje tu środka.Cenne,nie cenne,zrobisz jak uważasz :-),tylko mówię o swoich odczuciach :-))))
Rekomendowane odpowiedzi