Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 upił się czas- szalony chyba zwariował radosnym chichotem wkradł się w ciszę rozmawialiśmy wydawało się chwilkę niezwykle poważnie spotkanie niespodziewanie zakończyło się śniadaniem pierwszy raz opary wczorajszego dnia okryte powieką zadrżały
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Hehehe.Rozbawil mnie twoj wiersz choc nie wiem czy powinien..Poczatek mi sie podoba najbardziej..
Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jestem pod wrażeniem różnego odbioru tego wiersza przez rózne osoby tysiące interpretacji... mioliony opinii i chyba dobrze
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Miły klimat, przypomniał mi noce spędzone na rozmowach z moimi najlepszymi przyjaciółmi. To fakt, z bratnią duszą czas jest pijany :-))
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pamiętam jak kiedyś czas mi takiego figla spłatał - myślałam, ze 15 minut przespacerowałam, a nie było mnie dwie godziny :))) sympatyczny wierszyk, taki w sam raz na pamiątkę :) pozdrawiam m.
Rekomendowane odpowiedzi