Waldemar Talar Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Nie każdy lubi powracac do swojego dziecinstwa gdyż nie zawsze ono cieszyło często bywało bardzo smutne. Dlatego zapłace każdą cene by na jego scene powrócic móc tak odwrócic wszystko żeby nikt w nim się nie smucił. Aby pamięcią chciał powracac jak już dorosłym będzie bo dziecinstwo go cieszyło gdyż prawdziwe je miał.
Waldemar Talar Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Wiem że temat może zbyt oklepany ale ja myśle że zawsze warto do niego powracac. Przepraszam za błedy ,spowodowane klawiaturą
Dominika Skurzok Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Temat może trochę oklepany, ale to nic- wystarczy oryginalnie coś przedstawić. Moim zdaniem niestety Panu się to nie udało. Wszystko wyłożone kawa na ławę. Nie podoba mi się.
M._Krzywak Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Nieprzekonuje to mnie zupełnie... Pozdrawiam.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 no i podpisuję się pod poprzednikami... niestety. pozdrawiam /Arek
Eugen De Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Toż to prawdziwa i żywa proza, a dzieciństwo bezpowrotnie mija i mija i mija....Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi