Miłka Maj Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 przychodzi nagle w pustce słów zbłądzona cedzisz koniec trwa wieki przez chwilę mylisz czas bez/względny emocjami znaczy ciąg dalszy kończy się nocą piorunem zbudzona chwytasz myśl starganą pieścisz czeszesz wierszyszIzabeli
Espena_Sway Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 ciekawy tekst, jednak proponowałabym zmianę wersyfikacji ***** przychodzi nagle w pustce słów zbłądzona cedzisz koniec trwa wieki przez chwilę mylisz czas bez/względny emocjami znaczy ciąg dalszy kończy się nocą piorunem zbudzona chwytasz myśl starganą pieścisz czeszesz wierszysz * takie moje poprawki, choć szczerze mówiąc na końcu zbyt wiele tych -sz. powstają częstochowy, chyba że to zabieg celowy :> pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Yasioo Zimiński Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 no ja mam podobne sugestie, w ostatnich strofach za duzo szczenia i czenia, a poza tym to wiersz całkiem udany i nawet zachowałbym pierwotna wersyfikacje. pozdrawiam.
Miłka Maj Opublikowano 7 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 przychodzi nagle w pustce słów zbłądzona cedzisz koniec trwa wieki przez chwilę mylisz czas bez/względny emocjami znaczy ciąg dalszy kończy się nocą piorunem zbudzona myśl starganą pieścisz czeszesz wierszyszIzabeli na końcu ma szeleścić, taka kartka papieru, dlatego właśnie szyszcisz, :)
Rekomendowane odpowiedzi