M._Krzywak Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Wynaturzenia, błędy biologii Wiernośc przysięgła, na głowie rogi.
stanislawa zak Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 na głowie rogi, na nogi kopyta co to?- ktoś zapyta: ty odpowiesz: - moja kobita!
Miłka Maj Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 na głowie rogi rosnące wciąż kto to, kobieto? aaaaa, to mój mąż!
le_mal Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 gdy nie ma się zwierzaka do głaskania dobrze mieć męża a to że z rogami można zakryć je czapkami.
Ewa_Kos Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 jeleń, zieleń rym udany biedny chłop oszukiwany ale co tam baby lepsze ciepłe słówka doprawią pieprzem i leci na oślep chłop narwany
M._Krzywak Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Ech kobiety, ech kobiety chłop nie jeleń jest, niestety...
stanislawa zak Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Jeleń nie jeleń a rogi nosi, by dziabnąć kogoś nie musi prosić!
M._Krzywak Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Przecież ja tylko żartowałem wcale tego tu dac nie chciałem..." ( he he he)
stanislawa zak Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 kto zarty z kobiet stroi, żartem też u kobiet stoi!
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 ja tam wolę uderzać między nogi nawet jak mam rogi
Ewa_Kos Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 ja tam wolę / nasze towarzystwo całe uderzać / kijaszkiem nawet po zawale między / bajki włożę gadanie o rogach nogi / jeszcze mogą daleko wędrować nawet / jak się zmęczę nie dudlam nie płaczę jak / tylko mogę o alkowę zahaczę mam rogi / co nie znaczy że na stałe
M._Krzywak Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Porobiło sie niestety robią hece te kobiety całym stadem, niebywałe pewnie rogi ich niemałe... (oprócz pana Stefana oczywiście...)
stanislawa zak Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 ...pewnie rogi przyprawiają niebywałe!!!he he
stanislawa zak Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 heca, hecą, hece goni a chłop koło kiecy roni....
M._Krzywak Opublikowano 7 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rety, rety rety, rety, nie przegadasz ty kobiety a kobiety to kobiety fora z fora bic kotlety...
stanislawa zak Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 bić kotlety?- na chłopa grzbiecie- niestety!!!
M._Krzywak Opublikowano 7 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie na plecach - do talerza zwrotka ta ku temu zmierza jedna prawda gdzie rządzicie w kuchni, pranie, tudzież mycie...
stanislawa zak Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 rządy nasze niebywałe zawsze na mężąwską chwałe co to niby rozum mają a od kobiet zawsze odstają!!!
le_mal Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 w kuchni kobiety rządzą jeleniami a same chodzą między garami sprawdzają czystość czy ugotowane czy wszystko na błysk tu dzież dokładnie wyprane.
M._Krzywak Opublikowano 7 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po jednaj fraszce chaos się zrobiony ale to tekst wynaturzony a tak sie dzieje tu, na tym świecie jeśli nie wierzyc - tylko kobiecie...
Rekomendowane odpowiedzi