Espena_Sway Opublikowano 30 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 od kilku miesięcy nie dajesz już sygnału chyba dopadła cię choroba wściekłych telefonów wibracje nastawiasz znów na jakąś dziewczynę w końcu chętnych szabloników nie brakuje czasy sprzyjają modelom takim jak ty wiem masz poli i mono-foniczne gadanie o najmodniejszych w sezonie butach wyświetlacz ozdobiłeś nową tapetą - myślisz pomarańczowy dobrze oddziałuje na psychikę lepiej zmień baterię bo szybko siadasz
Espena_Sway Opublikowano 30 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 kolejny eksperyment w moim wykonaniu, całkiem inaczej niż zwykle
Ona_Kot Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 powiedziałabym, że kierunek poszukiwań językowych i formalnych mi się podoba - nie podoba mi się wybór tematyki pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 30 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za komenta. cóż rozumiem, że tematyka może się nie podobać pozdrawiam serdecznie z zasypanych R. Espena Sway :)
Sceptic Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Lubię takie eksperymenty i jestem całym sercem za. Przynajmniej nie jest o miłości. Natomiast gryzie mi się końcówka... w ogóle to ja mam trochę alergie na telefonię komórkową, więc może dlatego lepiej już zamilknę:)
Espena_Sway Opublikowano 30 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, nie tylko Ty masz na komórkowy szał alergię - ja również. to miało swój cel :) cieszę się, że również lubisz takie eksperymenty pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Ewa_Kos Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Teraz już zajarzyłam w czym rzecz.(to ta komórka?) Moim zdaniem wpadłaś na fajny pomysł,a że ciągle poszukujesz to dobrze, bo się rozwijasz i nie stoisz w miejscu.Pozdrawiam ciepło.Mogę Ci dać trochę śniegu. chcesz? EK
Espena_Sway Opublikowano 30 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo, tak zarówno komórka jak i adresat :/ wiersza u nas śniegu w 3 i trochę, R. są zasypywane :/ pozdrawiam również ciepło i słonecznie choć zimno i pochmurnie Espena Sway :)
stanislawa zak Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 tematem dopasowałś mi, och i jak bardzo ze go biorę bez zezwolenia i nic nie poradzisz! pa!
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 espeno - fajny pomysl i porownanie . plusuje ;) i pozdrawiam bo tak jakos nie czesto tu bywam...
Espena_Sway Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to dobrze :)
Espena_Sway Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za plusa, już był na forum P. pozdrawiam serdecznie E.S.
Rekomendowane odpowiedzi