Sebastian_Pietrzak Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kolejna osoba zaklęła w cierniowych słowach, Tylko po to, aby za chwile w swój kokon się schować, Jakie to smutne, jakie to głupie, Jestem jednym z Nich. Miłość w bólach, Uwielbiamy się rozczulać, Jakie to piękne, Mieć dla kogo cierpieć. Bohaterowie spod znaku róży, Znów na ustach wszystkich, Znów opłakiwani, Przez siebie samych.
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A tytuł to nie powinien być "Plastykowi" ? s.m.
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jakbym chciał napisać coś co każdy zrozumie, to bym pisał o tragedii Romea i Julii. Nie mam ochoty znów tłumaczyć sensu bo to się mija z celem. I kto powiedział że to jest wiersz o mnie..? A tytuł jest poprawny.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja na przykład nie rozumiem tragedii Romea i Julii. Nie mogli po prostu wyjechać do Big Apple? Pozdr.
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gratuluję, za napisanie wiersza, który czytelnikom mówi co innego, niż autor chciał wyrazić. To zaiste sztuka, nad sztukami, geniusz, nad geniuszami. Brawo, brawo. s.m.
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. PO pierwsze Oyey tez napisal wiersz ktory kazdemu czytelnikowi mowi co innego, a jednak jemu tego nie napisales.. PO 2:zgadzam sie z autorem tlumaczenie wiersza mija sie z celem.. Po 3 wiersz mi sie podoba a zwlaszcza 2 strofa..
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 To miło, że chociaż komuś się podoba i nie chce ode mnie abym mu tłumaczył wers po wersie...:) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi