Iza Smolarek Opublikowano 14 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 lokalne radio. szesnasta zamówiona piosenka za sto lat pożycia. ludzie to mają fantazję zapadam się w miękki polyester. Chris wmawia falsetem że miłość jest piękna, żujemy gumę ziewając na wprost jak zazdrosne krokodyle; niebo obniża loty o trzydzieści dwa stopnie mam na sobie czerwone stringi i Roberta Mc Liam Wilsona. to co tancerka wyczyniana parkiecie sto lat temu określonoby gwałtem twoje doświadczenie mówi nie daj się w to wciągnąć twoje hormony nie dopuszczają go do głosu nadal siedzimy słuchając jak wali się chuderlawy kalendarz autorskich spotkań życie i związki zdrożały mówią. Chris kończy wykład miłość zlepia się ze wszystkich słów i rzuca w nas małą, ciemną, śmierdzącą kulką
Roman Bezet Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak? Dla mnie: lokalny. pzdr. b PS. Nie codziennie można wygrywać główne nagrody (a szkoda ;), początek i koniec (bo w środku trochę nie rozumiem), zdrowiej ;)
Izabella_Sendor Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 bardzo prawdziwe te dwa ostatnie wersy- dobrze, że chociaż "często" prawdziwe, a nie zawsze.
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Izo fortuną zapewne się to nie toczy gdy kto po drodze gdzieś tam sobie zboczy i zdaje mu się jakby Chrisą'a słuchał a to jest najzwyklejsza podpucha więc kulka w łeb - i byle by skonać z nadmuchanego hormonami "balona" z ukłonikiem i pozdrówką MN
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak? Dla mnie: lokalny. pzdr. b PS. Nie codziennie można wygrywać główne nagrody (a szkoda ;), początek i koniec (bo w środku trochę nie rozumiem), zdrowiej ;) walnąłbym słowem Bezeta ale głowa nie ta
Rekomendowane odpowiedzi