Ania W Opublikowano 13 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Tak płynie czas nie śpię tak płynie czas czekam na świt wtedy przestanę słyszeć sąsiad włączy radio.
Jacek Mucha Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Bardzo spodobał się mi klimat i obrazek do niego stworzony przez czytelnika :) A co będzie gdy w radio zabrzmi Queen ? Pozdrawiam. JM.
anna iska Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 popieram też mi się bardzo podoba a powaliło mnie to sąsiad włączy radio
M._Krzywak Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Krótkie, ładne, spokojne. Szczególnie ta fraza nocna - nie spac i jej słuchac, to w końcu echo romantyzmu, pięknie. Szkoda, że nie zostało podane to, co w niej podmiot l. usłyszał, ale to kiedy indziej. Wbijam równie stonowanego plusa, ale przyjemnego, jak wiersz. A co do radia - pewnie Óueen w wersji hip-hop albo techno... Pozdrawiam!!!
Zielony promyczek Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 A mnie tez się podoba. Krótki opis, proste słowa, a wyrażają wiele.
Ania W Opublikowano 14 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Witam Bardzo Wam dziękuję za opinie (te powyżej, jak i przesłane wcześniej). Jestem tu króciutko, ale dzięki "pogaduchom" na tym forum nazbierałam troszeczkę materiału do nowych przemyśleń. Myślę, że największ korzyść jest taka, że zaczynam się zastanawiać, jak ktoś inny może odczytać to, co napisałam. To dyscyplinuje. Pozdrawiam Ania
Ania W Opublikowano 14 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 P.S. Dla mnie to jest wiersz tylko o... innuendo (ale nie tym Freddiego, nie...). Dla mnie to jest jedno z najbardziej tajemniczych słów na świecie :) Pozdrawiam AW
Ania W Opublikowano 14 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Izo - tak, i dziękuję Ci jeszcze raz :) bardzo mnie ucieszył Twój post. Pozdrawiam Ania
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Jestem fanem Q, więc... musi być na plus. Po tytule spodziewałem się czegoś wielkiego i rzucającego na kolana, a tutaj proszę, całkiem miłe zaskoczenie. pozdrawiam /Arek
Rekomendowane odpowiedzi