Kornelia Zawrzykraj Opublikowano 12 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 w przejściu przez barierę równań Schrödingera znalazłam cząstkę małej wiedzy potencjalnie wchłonęłam
Tali Maciej Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 fajnie by było gdybyś pod tekstem wrzuciła chociażby co ten zacny Pan wymyślił np. jakąś regułkę albo wyjaśnienie, bo w sumie przeciętnemu laikowi taki zlepek słów kompletnie nic nie mówi czytało się jak terminologie nisko się kłaniam i pozdrawiam
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 ajaj, ja nie kapuje bo sie na fizyce, matematyce nie znam.. czy to dlatego- potencjalnie wchlaniam ale wole wiedziec co.. ten niedosyt mnie obezwladnia.. czy to to;) jedna skromna uwaga- jak na wiersz troche za prosto. mnie nie rusza: ( pozdro
Quimeen Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 jutro test z fizyki kwantowej :( mnie wiersz nie wchłonął. pozdrawiam.
Ewa Rajska Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 hmm...mogę przyznać się, że -jak większość tutaj ludzi-nie jestem umysłem ścisłym i nie mam pojęcia na teman fizyki kwantowej, czyli nie rozumiem takiej dosłownej warstewki tego tekstu nie mogę jednak się powstrzymać, aby mimo wszystko nie odnaleźć tu drugiego dna-całkiem ciekawego. nie wiem tylko, czy ono nie jest czasem już moją prywatna fantazją. chciałaś napisać, że nie możesz się nauczyć fizyki, czy chodzi o coś głębszego?-jeżeli tak, to zaznacz to w jakikolwiek sposób, bo mimo wszystko, nie każdy-jak ja- zawsze szuka haczyka pozdrawiam ciepło ER
Rekomendowane odpowiedzi