Ania W Opublikowano 11 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Tęsknię gdy jabłka tak pachną i wino mi w głowie szumi troszeczkę tęsknię za tobą niegrzecznie...
Jan BezZiemi Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Aniu, dla mnie nie jest to haiku nie jest to fraszka nie zdążyłem poczuć zapachu jabłek
Ania W Opublikowano 11 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Hmm.. nie traktujcie tego proszę śmiertelnie poważnie. To jest niegrzeczny żart dla ***. Pozdrawiam Ania
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 a mnie bimbrem zapachniało;) a to zgadzam się, że przyjemne.. ;))
Tali Maciej Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 taka niczego sobie miniaturka
Ewa_Kos Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Pani Aniu napisz''gdy jabłka tak pachną'' Moim skromnym zdaniem lepiej się będzie czytało,bo to taka pachnąca miniaturka. Pozdrawiam ciepło. EK
Ania W Opublikowano 12 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Super! Wielkie dzięki. Pozwoliłam sobie od razu poczynić poprawki. Rzeczywiście brzmi lepiej! Pozdrawiam Ania
Rekomendowane odpowiedzi