pathe Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Napięcia Rozdęcia...wyczarowywania Pająki w szklance różowego soku Karawany pustych miejsc Srebne krople dusznych zanurzeń, zawstydzń, przebudzeń A rano skrzypce otwieranych drzwi- w samą porę
Tali Maciej Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 zabawa słowem, coś w moim guście, naj fragment to "Srebne krople dusznych zanurzeń, zawstydzń, przebudzeń" w drugim słowie literówka, ale to szczegół no i puenta jak z bata strzelił, mi się podobało więc plusuję nisko się kłaniam i pozdrawiam
Yasioo Zimiński Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 debiut?! jak dla mnie świetne! bardzo dobry klimat! zgrabnie napisane (no może ten wielokropek niepotrzebny) miłe, przyjemne. mam nadzieje, że zostaniesz na poezji.org dłużej. pozdrawiam serdecznie :)
pathe Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 nie ma to jak coś pozytywnego na dobry początek:-)dziekuję
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 podoba się... całkiem, całkiem !
stanislawa zak Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 co za komentarze miłe na początek, dołączam sie i ja! pa!
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 No to i ja! Będę kibicował, zwłaszcza ze względu na "skrzypce otwieranych drzwi". Pzdr:)
pathe Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Bartosz-a to niespodzianka:)
Rekomendowane odpowiedzi