Lady_Supay Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 na chętnej pościeli najczulszy kochanek delikatnie przylega do ciała mrużę oczy ciepłymi dłońmi muskam magiczny transparent w nim nie ma miejsca na wstyd kiedy modeluje kształty i wkrada się w intymne miejsca pokoju
Lady_Supay Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Izuniu, mam problemy z dobrym rymem. Chciałabym, a nie potrafię... Dziękuję Ci za dobre słowo i pozdrawiam ciepło. Ewa
Roman Bezet Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co za problem? Z rymem? A tfu, na rym urok! ;) Z kochankiem problem - to jest to! Sorry, ale rozkoszna plus najczulszy - to dla mnie za pastelowo ;D Nie chwytam w swojej qoopocie "magicznego transparentu" ;/ A propo mam takie, żeby: w nim nie ma miejsca na wstyd. Nieprzyzwoicie tu, u Ciebie, Lady! (aleiatolubiem ;) pzdr. b
Lady_Supay Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Dziękuję, Bezeciku za zaglądnięcieisłówkilka ;) Już tłumaczę z transparentem - chodzi o mrok, jest ciemno, ale przezroczyście (więcej nie powiem;). Sama miałam problem z pościelą i dobrze, żeś go wytknął. Fenkju z wielką sympatią. :) E
Lady_Supay Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Znalazłam kilka pościelowych epitetów, ale nie wiem, który wybrać: świeżej, niecierpliwej, wykrochmalonej, zimnej, etc Jak będzie dobrze? Z góry dziękuję i pozdrawiam E.
Roman Bezet Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz, to wymaga namysłu, konsultacji, a może i wizji lokalnej z organoleptyką ;)))) Nie wiem, sama czujesz najlepiej ;) pzdr. (z dołu ;D) b PS. alemamswinskiepopoludnieco? ;)
Rekomendowane odpowiedzi