Luthien_Alcarin Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 natura była goła zarumieniona wstydem poziomki aktu stworzenia nie znajdziesz w gazecie - najlepsze jego wydania są za oknem tam pełną piersią pęka oddech
Dariusz Sokołowski Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 bardzo mi się podoba konwencja cios i unik Twoja mocna strona nie ma się czego przyczepić gratuluję wyważonego słowa życzę dalszej udanej pracy
stanislawa zak Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Agato, każde słowo wyważone przemyślane, bez zbędności i pięknie opisałaś tę gołą naturę, pozdrawiam ciepło!
Espena_Sway Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 wiersz interesujący, krótki ale bardzo na tak pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Luthien_Alcarin Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 o kurcze;) no to miłe zaskoczenie mi zgotowaliście;) dzięki wielkie za komentarze (i to jeszcze takie sympatyczne;D) Pozdrawiam Agata
Amras_Elensar Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Bardzo ładnie Pani Poetko:) Dużo liryzmu wlałaś. Jak zwykle masz pomysł i konsekwentnie go realizujesz. Każde słowo potrzebne i wyważone. A może czas już przenieść się do Z???? Pozdrawiam AE
Luthien_Alcarin Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Panie Poeto dzięki za subiektywizm:p Dzie wuszka: miło że mnie odwiedziłas:) dzięki wielkie- aTolkiena lubię, choc wolę Sapkowksiego ,Piekarę, Ziemiańskiego... Pozdrawiam Agata
Rekomendowane odpowiedzi