Ewa_Kos Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 w źrenicach iskra płonie twój świat w kostnicy zamknięty godzina stanęła w miejscu świece już tylko grzeją niebo się w zorzę ubrało drzewa znów szumią nabożnie jedynie pamięć została płomyczkiem na twoim grobie
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 źrenicami lodowiec twój świat w kostnicy zamkniętygodzina skostniała w miejscu tylko świece rozpływają zadumy w kałuże pamięć została wiekuistym wspomnieniem na twoim grobie / moje drastyczne zmiany wiem że nie skorzystasz ale chciałem zostawić po sobie starania i zaciekawienie tematem pozdrawiam T
Ewa_Kos Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Tomku dobrze myślisz ,Twoją wersję zaraz wydrukuję,bo może nie uwierzysz, ale podoba się.Ten mój wiersz powstał spontanicznie; w tv pokazywali pogrzeb p,Emilii znanej poetki, a miałam okazję Ją poznać no i resztę już wiesz.Pozdrawiam ciepło. EK
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w takim razie poczuwam się do olbrzymiego zaszczytu że coś mojego będzie drukiem na zewnątrz eh jeszcze raz w niedowierzaniu pozdrawiam i rozumiem jeszcze bardziej przesłanie i moc wiersza
Espena_Sway Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 podobają mi się obie wersje, zarówno Twoja Ewo; ciepła, nostalgiczna, jak również wersja Bielaczka; konkretna, pesymistyczna pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
stanislawa zak Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 skusiłm się jednak, miałaś rację pięknie to ujęłaśPa!
Rekomendowane odpowiedzi