le_mal Opublikowano 30 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 w piaskownicy siedziałam limeryki pisałam świetna to jest zabawka kto chce dalej....jego sprawka.
Ewa_Kos Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 w piaskownicy się wszystko zaczyna od dziecka się poznaje kto chłopak kto dziewczyna nasza piaskownica-najprężniejsza w świecie tu na wiele pytań odpowiedź znajdziecie i na te co ukrywa''pierzyna''
czarna Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Pierzynę piachem posypała chętnie pod nią zaglądała. ;)
Ewa_Kos Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 zrobiła to dla niepoznaki mógłby znaleźć się ktoś taki kto tylko pod pierzyną lubi popijać wino i zalewać niewinne robaki
le_mal Opublikowano 30 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 nie zalewaj robaka tylko go poszukaj w krzakach.
czarna Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 niebezpiecznie po krzakach szukać zalanego robaka
le_mal Opublikowano 30 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 gdy rybak poszedł na robaki najpierw zajrzał w krzaki znalazł tego zalanego na wentkę gotowego.
Aleksander_Szumanski Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 W piaskownicy Chłopcy i dziewczyny Klepią babki Robią siusiu W majtki I w pierzyny. Raz się na mnie Jedna babka posiusiała Ot i bajka piaskownicy Cała.
le_mal Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 może będzi ci przjemnie kiedy babkę włożysz w gębę! (mam na myśli bużkę);)
le_mal Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 dziadka jeść nie będę chyba że pod przymusem złapie mnie niestrawność będę latć kłusem.
Rekomendowane odpowiedzi