Beenie M Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 lubiłam te lekcje geografii gdy razem wędrowaliśmy po mapach naszych kontynentów szukając miejsc nieznanych powoli poznawaliśmy tajemne dotąd zakątki centymetr po centymetrze odkrywaliśmy kolejne złoża energii kolejne szczyty możliwości gdy już nie były nam obce kształty naszych lądów gdy nareszcie wiedzieliśmy co to gejzery i wybuchy wulkanów huragan Grażyna przerwał naukę niespodzianie zabierając Ciebie na swój kontynent do tej pory nasz atlas z mapami leży na półce obok Kamasutry i Ars amandi Owidiusza
Julia Valentine Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 dobry; tylko druga strofa w końcówce lekko traci poziom; puenta jest ciekawa, podoba mi się połączenie sztuki kochania i kamasutry; nie pasuje mi tytuł - a dokładniej liczba mnoga, ale to drobiazg; wg mnie całość niebanalna i dobra; pozdrawiam serdecznie
Ewa_Kos Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Przeczytałam wiersz bardzo uważnie i młode lata stanęły tak blisko ......Podoba się szczególnie zakończenie.Pozdrawiam cieplutko. EK
Julia Valentine Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 a jeszcze jedno: wiersz bardzo ładnie i w sposób nietypowy mówi o rzeczach pięknych i trudnych (mam nadzieję, że moja interpretacja jest poprawna :) dobrej nocy życzę
Beenie M Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Ewo, Julio - jestem rada, że się spodobał, bo tak prawdę powiedziawszy, długo wahałam się na umieszczenie go tutaj. Wiem, że jeszcze dużo muszę pracować. Zawsze mam problem z tytułem. Julio - interpretacja jak najbardziej prawidłowa. Pozdrawiam gorąco
anna iska Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 gorące wulkany to jest to co tygryski lubią najbardziej oj powspominałam sobie podobne wędrówki piękne pozdrawiam anka
Beenie M Opublikowano 30 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Aniu, dobrze że człowiek ma co wspominać, często to coś przy życiu trzyma. Pozdrawiam również
Piast Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Tak, to na pewno jest przerwana lekcja, bo z perspektywy dłuższego czasu dawne lekcje stają się jakby czymś jednym, lekcją, tym bardziej gwałtownie przerwaną... Jak dni, które minęły to ogólnie przeszłość, jako zbiór przeszłych dni... I na pewno lepszy tytuł, to "Przerwana lekcja". Przepraszam za te uwagi, ale takie mam przemyślenia swoje... Pozdrawiam miło Piast
Beenie M Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Piaście, każda uwaga jest dobra. Nie masz za co przepraszać. Miło mi bardzo, że zatrzymujesz się na chwilę przy moich tworach, a jeszcze milej jak coś dodasz od siebie. Z tytułami zawsze mam największy problem. Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi