nefertari Opublikowano 21 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 starzeje się widokówka którą każdej nocy oglądamy by odhaczyć ilość dobrych chwil obszar przemyśleń utylizuje się w zakamarkach kolejnych świąt potrzeba wymiany firan na nowe dywanu na puszysty kanapy na wygodniejszą coś uwiera ugniata kolor blaknie utlenia się mdły zapach kolejnego twojego oddania za drzwiami oddechy rytmiczne i spokojne pustoszeję wyjaławiam się tak niewiele obchodzą mnie nasze fotografie
Vera_Ikon Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Całkiem nieźle. Podoba mi się. Może nie jest super-hiper-rewelacyjny, ale prawdziwy i dobrze napisany. pozdr serdecznie
Espena_Sway Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 wiersz dobry, jednak nie pasuje mi czwarta zwrotka, pozatym + pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Małgorzata Bogaczyk Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 "Tak niewiele obchodzą mnie" takie niby dekadenckie wiersze.
Rekomendowane odpowiedzi