blady paznokieć Opublikowano 16 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 wieczór ulepszam dymem rzeczywistość
blady paznokieć Opublikowano 16 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 chyba niezbyt wartościowe, bo pierwsze.. ale zapraszam do krytykowania ;)
tygrys_pietrek Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 jesli mowa o paleniu ziela to brakuje jakiegos slowa przy "wieczor" ktore uzasadnialoby ulepszanie rzeczywistosci ale jak na pierwszy strzal to niezle. pietrek
ummp Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Jeśli jest to pierwsze haiku to chyba lepiej trzymać się podstaw 5-7-5 , dwa obrazki jeden wniosek. Czy dobrze odebrałam przekaz treści? w oparach dymu otwarte drzwi percepcji ulepszam wieczór Pozdrawiam
blady paznokieć Opublikowano 17 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 bardzo dziękuje za komentarze :) tak, myśle, że dobrze odebraliście przekaz.. po części ;)) na pewno za drugim razem zastosuje się do rad, może wyjdzie coś lepszego niż to :)
Dora Kalla Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 może i haiq, ale nie - haiku. Chciałaś po prostu wywnętrzyć się. Ale treść tu żadna. Nic nie wnosi poznawczego, to tylko próbka, do wiersza jej daleko.
blady paznokieć Opublikowano 19 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 DK - skąd wiesz, co chciałam i czy treść tego HAIQ ma związek z moją osobą? ;) widzę, że mamy doczynienia z jasnowidzką. co do reszty uwag, biorę je sobie do serca. tak naprawdę nie widzę się w roli autora takich wierszy, ten to taki kaprys ;)
Rekomendowane odpowiedzi