Orston Opublikowano 16 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 konfesjonał przez pajęczą sieć moje grzechy
Ewa_Kos Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Oj grzeszniku oj! Podoba się ta ''pajęczyna'' plusik z Wielkp. do Ciebie pozdrawiam miło EK
tygrys_pietrek Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 niezle, gratulacje.
Orston Opublikowano 17 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Dzięki kochani! :). No właśnie, Ewo, gdyby nie "ta" pajęczyna… Jesteś moim natchnieniem. Pozdrawiam serdecznie. O.
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 żale częsciej niż grzechy w konfesjonale żale
Orston Opublikowano 17 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. żale istotna sprawa najważniejsza - poprawa
Dora Kalla Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 masz tendencję do personifikacji i opisywania ludzi, a to nie miejsce na to. Lekceważysz sylaby. Piszesz zatem orstoniku.
Orston Opublikowano 18 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bleblin, że też chce Ci się w kółko wklejać te same bzdury - ciekawy z Ciebie "przypadek".
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. żale istotna sprawa najważniejsza - poprawa poprawa konfesjonału nie moja sprawa.
Orston Opublikowano 18 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. żale istotna sprawa najważniejsza - poprawa poprawa konfesjonału nie moja sprawa. z prawa czy z lewa wielu olewa
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poprawa konfesjonału nie moja sprawa. z prawa czy z lewa wielu olewa a ci z centrum z dobrobytu mają gdzieś koło odbytu
aneta michelucci Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kij sylabie... ;-) dla mnie ok
Rekomendowane odpowiedzi