Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 we wszystkim przypominam dziurę mam brzegi pochłaniam przywiązuję się do guzików rozkładam pokarm klnę gdy się powiększam przechodzenie ze stanu w stan odbywa się zawsze gębą właśnie tą szeroką zębatką - mimika sadzi rzepkę na scenie marny teatr ciała zagra gra przegra obsada: ja widz: ja p o d z i u r a w i o n a płachta oddzielająca kurtyzany od ziemię od ud od diabła od oddo dood mój brzuch jest centrum wszystkiego dziurawego [sub]Tekst był edytowany przez Adam Szadkowski dnia 02-11-2003 21:46.[/sub]
Leila Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 o wiele bardziej podobały mi sie Twoje wiersze które czytałam tu we wakacje... Może to ta pogoda... :) [sub]Tekst był edytowany przez Leila dnia 02-11-2003 22:40.[/sub]
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wytłuszczanie świadczy o ocenie inteligencji czytelników- powiedział by Bohdan Wiadro. Mną wiersz rzucał jak piłeczką w Bałtyku. Bez zbędnych słów. oddo dood - nigdy bym tak nie napisał - doceniam odwagę, gratuluję realizacji.
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Powiem tylko tyle.Kidys pilam dzurawiec i piolon na zoladek i na apetyt..To ochydztwo..
Rekomendowane odpowiedzi